top of page

Parmita Group

Public·
Elijah Hall
Elijah Hall

Mexicanu AcordeonMarian Mexicanu este un artist foarte cunoscut în lumea maneliștilor și a lăutarilor. Extrem de apreciat pentru talentul cu care cântă la acordeon, bărbatul și-a făcut un nume în domeniul în care activează. În ceea ce privește viața personală, Marian se află, de mai mulți ani, în război cu familia fostei sale soții. Iar acum, fosta lui soacră Mioara Lincan face declarații incredibile despre artist și amantă.
Mexicanu AcordeonMarian Mexicanu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din muzica de petrecere, a dar recent detalii din viața sa de familie. Celebrul lăutar a făcut dezvăluri inedite cu privire la viața sa amoroasă, recunoscând cu seninătate cât de des calcă strâmb. Mai mult, acordeonistul precizează că își iubește foarte mult soția, pe Ana, care îl iartă de fiecare dată.


Este unul dintre cei mai cunoscuți acordeoniști din România și, mai mult, se laudă că îi cam place să zboare din floare în floare. Marian Mexicanu, căci despre el este vorba, spune totuși că este un familist convins și că își iubește nespus soția. Într-un interviu acordat pentru Fanatik, acesta a dat mai multe detalii picante din viața de familie, dar și extraconjugale. Și, ca să fie răul făcut până la capăt, acordeonistul a precizat că în escapadele lui amnoroase nu iartă nici femeile măritate. Cu toate acestea, spune că este un gentleman și nu le sparge casa, deoarece nu vrea să facă rău.


La Colegiul Tehnic Energetic București a fost organizată o lecție deschisă în care invitat a fost Marian Mexicanu, împreună cu orchestra sa, care o cuprinde și pe Mexicanca, partenera sa de viață. Marian Mexicanu este un acordeonist binecunoscut. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Amar Singh
 • bucher bestseller
  bucher bestseller
 • Jonah Stribling
  Jonah Stribling
 • Deepak Kashyap
  Deepak Kashyap
 • I
  info.tvactivatecode
bottom of page